jueves, 14 de marzo de 2013

UN MATRIMONI TARDÀ...I REEXIT?El Sr.Faustino Mendoza y de Cabrales era el President General d’ “Aceros y Derivados, S.A.”. Als seus seixanta anys va quedar perdudament enamorat de la seva secretària. Purita era una professional intel•ligent i a la seva joventut de vint-i-cinc anys, hi afegia la qualitat que més apreciava el Sr. Faustino: era virtuosa i d'una sola peça. Tot feia pensar que seria matrimoni ben reeixit.
Al cap d'uns mesos, ell va tenir un estrany pressentiment i va optar per seguir a la seva esposa. La intuïció no el va enganyar: La Purita tenia un amant!
Com que era un home de decisions ràpides, de seguida va buscar un assassí seriós i professional perquè liquides el més ràpid possible el seu competidor. A ella tan sols volia donar-li un escarment i no tenia que fer-li cap mal. Volia que s'assabentés de que amb ell no si jugava. Van arribar ben de pressa a l’acord d'un preu raonable de 10.000€ . L'assassí, seriós i professional acceptava l'encàrrec. Es posaria en contacte amb el seu client tan bon punt hagués acabat la feina. L'assassí al que li direm X (per pura lògica ens estalviem de donar el seu nom) li donà tota classe de garanties i referències si ho creia necessari. El seu currículum no era gens menyspreable.
El dia convingut arribà i el telèfon privat del Sr. Faustino va sonar i aquest que l'agafà amb impaciència per rebre les notícies d’allò que havien convingut.
- Sr.  Faustino, que així no és com vam quedar!- va sonar la veu del Sr. X molt enfadat - Que no era un que eren tres que estaven amb ella! Vostè m'ha enganyat Sr. Faustino i sincerament m'ha defraudat. Vostè té que comprendre que el risc és molt més alt i per tant el preu no pot ser de cap manera el que havíem acordat.
Quan el Sr. X li va donar el nou preu de 100.000€, el marit cornut en versió de tripartit, va agafar una gran emprenyada i li penjà el telèfon indignat. Al cap d'una bona estona de rumiar els pros i contres de l'operació, va prendre una decisió definitiva: “va, deixem-los que es diverteixin”  va dir ben complagut...

No hay comentarios:

Publicar un comentario