jueves, 5 de marzo de 2015

BATALLETES

BATALLETES.

      Abans, quan els meus pares eren joves, un home de 80 anys era un vell. Definitivament vell. Avui, que els meus pare ja no hi són i jo ja en tinc 81,  soc un vell, perquè negar-ho. Rematadament vell.
Els vells d'abans, quan els meus pares eren joves, explicaven les seves petites batalletes i els joves les escoltaven pacientment. Els vells d'avui, també cauen en la temptació d'explicar les seves. Por ser hi haurà algun jove que encara escolti la meva d'avui:

       M'han telefonat els del RAC per preguntar-me si tenia algun viatge en perspectiva.
I, em diuen,  que recordés que ells són els experts en organitzar toms arreu del món i que estaven a la meva disposició.  Jo els he contestat, que, em sembla que aquest any no faré cap viatge; que prefereixo la calma de Sant Cugat i gaudir de les passejades pel Parc Central. 

I l'any que ve?, m'han preguntat, i la meva resposta aquesta vegada sí que ha sigut afirmativa: Sí, l'any que ve vull anar al cel. Ah! Al cel! m'han contestat. No, la veritat és que no tenim res organitzat per anar al cel. Però, ara que ho diu, li prometo que ho estudiarem ben seriosament. No sé com no hi hem caigut abans. És un país del que ningú en parla però tothom hi vol anar. El tindrem al corrent, Sr. Vancells. I jo he pensat: si no s'afanyen...  

No hay comentarios:

Publicar un comentario